ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ

LESSONS 0Ο Πάνος είναι συνθέτης με μουσικές παραγωγές, προσωπικούς δίσκους, ζωντανές εμφανίσεις, ο οποίος δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο για πάνω από 15 χρόνια, με συνεργασίες σε δίσκους και live άλλων καλλιτεχνών, session ηχογραφήσεις, εκδόσεις διδακτικών βιβλίων κιθάρας, κλπ.

Διδάσκει πάνω από 10 χρόνια, είναι κάτοχος του Associate Diploma of the London College of Music, με ειδίκευση διδασκαλίας, RGT Tutor – πιστοποιημένος συνεργάτης στην Ελλάδα του Αγγλικού Εκπαιδευτικού Οργανισμού Registry of Guitar Tutors με εμπειρία στην προετοιμασία και ολοκλήρωση (Grade 8) των εξετάσεων του RGT από μαθητές του.

Παραδίδει μαθήματα σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επίπεδα, προσαρμόζοντας την ύλη και την πορεία των μαθημάτων στις ανάγκες κάθε μαθητή. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν να μάθουν τα βασικά του οργάνου, να παίζουν τα κομμάτια των αγαπημένων κιθαριστών / καλλιτεχνών / συγκροτημάτων τους και φυσικά σε όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις, την τεχνική – θεωρητική κατάρτισή τους και να ολοκληρωθούν ως κιθαριστές στην ευρύτερη γκάμα της μοντέρνας μουσικής και θεωρίας.
Σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα

Rock – Pop – Blues – Metal – Funk – Ελληνκή Μουσική

* Θεμελιώδεις & σύγχρονες τεχνικές
* Κλίμακες/συγχορδίες / εκμάθηση – εφαρμογή σε όλη την κιθάρα / fingerboard knowledge
* Μοντέρνα Θεωρία – Αρμονία / διαστήματα / κατασκευή συγχορδιών – κλιμάκων
*Ρυθμική κιθάρα / solfege / συνδυασμοί / μουσικά ιδιώματα / strumming / palm muting
*Αυτοσχεδιασμός
*Ρεπερτόριο

Φυσικά παρέχεται προετοιμασία για τις εξετάσεις του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού συστήματος Registry of Guitar Tutors στην Ελλάδα για τους μαθητές που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιημένο πτυχίο της ηλεκτρικής κιθάρας από το London College of Music. Τα μαθήματα παραδίδονται σε εξοπλισμένο χώρο, χωρίς ο μαθητής να χρειάζεται να φέρει δικό του εξοπλισμό και δίνοντας δική του ύλη στους μαθητές χωρίς να χρειάζεται να αγοραστούν βιβλία. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα κατ’οίκον μαθήματος.

Τα μαθήματα έχουν διάρκεια 60 λεπτά και γίνονται όλα τα μαθήματα που αντιστοιχούν στο μήνα, είτε είναι Χριστούγεννα, Πάσχα ή οποιαδήποτε άλλη αργία.

Υπάρχει δυνατότητα μετακίνησης μαθήματος σε περίπτωση αργίας ή άλλου λόγου και φυσικά αν χαθεί κάποιο μάθημα αναπληρώνεται.
Επικοινωνήστε με τον ΠΑΝΟ

Μπορείτε να προμηθευτείτε την Ηλεκτρική σας Κιθάρα από τον παρακάτω σύνδεσμο:

ds1

 

Leave a Reply

www.panosmalahias.com is Powered by Rising Star Promotions