ΜΙΝΙ ΒΙΟ

Ο Πάνος Μαλαχιάς είναι συνθέτης – τραγουδοποιός, κιθαριστής, καθηγητής κιθάρας με πολυετή εμπειρία, δισκογραφία, συγγραφικό έργο, Διπλωματούχος του London College of Music (ALCM), συνεργάτης (RGT Tutor) του Βρετανικού εκπαιδευτικού οργανισμού Registry of Guitar Tutors και καθηγητής κιθάρας του Εθνικού ωδείου Βριλησσίων.

♦ Σπουδές στην Κλασική, Flamenco και Ηλεκτρική Κιθάρα (1992 – 2002)
♦ RGT – London College of Music στην Ηλεκτρική Κιθάρα – Grade 8 (2006)
♦ Popular Theory London College of Music – Grade 8 (2008)
♦ Diploma of the London College of Music, in Teaching (DipLCM/TD) (2011)
♦ Associate Diploma of the London College of Music, in Teaching (ALCM/TD) (2012)

Έχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικά CD (΄΄Πορτραίτα από συνήθεια» – 2008, »Ο βασιλιάς της αυταπάτης» – 2012, »Ποια ζωή δεν έχει λάθη» – 2018) σε παραγωγή, μουσική, στίχο και ενορχήστρωση.
Ως μέλος των Rockin’ Dead το CD »Here comes the darkness» (2016) υπογράφωντας την μουσική και ενορχήστρωση του album.
Έχει συνεργαστεί και συμμετάσχει σε CDs και εμφανίσεις άλλων καλλιτεχνών σε μουσική, στίχο και ενορχηστρώσεις
(Αναστασία Μουτσάτσου, Βασίλης Γισδάκης, Θεολόγος Κάππος ‘’Υπόγεια Διάβαση’’ 2012, Παναγιώτης Νικολάου ‘’Κομμάτια γίναν τα λόγια’’ Multisingle 2014, Ekofields »Sparks» 2009).
Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικό έργο για το Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Αθήνας (‘’Νεραιδοχώρα των τροφών’’ – 2009) και για κονσέρτο εγχόρδων με ηλεκτρική κιθάρα.

Διακρίθηκε μαζί με τον Κώστα Στριφτό για το τραγούδι »City of Sin» των Rockin’ Dead, το οποίο αναδείχθηκε στους 5 Φιναλίστ στον διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης American Songwriting Awards 2015 στην κατηγορία ROCK. Με τους Rockin’ Dead κατέλαβε την 4η θέση στον Διαγωνισμό RED LIVE 2017 του ραδιοφωνικού σταθμού RED FM 96.3 παίζοντας ζωντανά στο κοινό.
Έχει εκδόσει 3 διδακτικά βιβλία για την κιθάρα και την μοντέρνα μουσική (»Το τροπικό σύστημα και πως να συνθέσετε riffs στις τροπικές κλίμακες», »Blues κιθάρα» και »Θεμελιώδεις & σύγχρονες τεχνικές της ηλεκτρικής κιθάρας»). Έχει παραδώσει και παραδίδει σεμινάρια για την ηλεκτρική κιθάρα και έχει διοργανώσει την Ημερίδα-Σεμινάριο για την Ηλεκτρική Κιθάρα ‘’Guitar Workshop’’ με διαλέξεις-παρουσιάσεις και live εμφανίσεις από Καθηγητές της μοντέρνας μουσικής και της Ηλεκτρικής Κιθάρας (2011).
Επίσης έχει αρκετές συμμετοχές ως session κιθαριστής σε CDs, singles αρκετών καλλιτεχνών.

www.panosmalahias.com is Powered by Rising Star Promotions